Tegeltuin Eersel

Welkom in de showtuin van de Kempen
Neem contact opLaat u inspireren

Tegeltuin Eersel

Tegeltuin Eersel beschikt over een 2.500 m2 sfeervolle showtuin. Bij ons kunt u terecht voor al uw Bestratingsmaterialen als keramische tegels, betonbestrating, gebakken bestrating en stapelblokken.
Daarnaast kunnen wij u een totaalpakket aanbieden betreft al uw benodigdheden voor uw nieuwe / gerenoveerde tuin. Zo kunt u bij ons terecht voor uw kunstgras, schuttingen, tuinhuizen en overkappingen.

Kortom: Hebt u plannen om uw (toekomstige) tuin eens grondig aan te pakken, kom eens bij ons langs om alle mogelijkheden te bekijken en laat u vrijblijvend informeren.

Waarom geen webshop?

Wij zijn ervan overtuigd dat bestrating en/of een terras in grote mate bijdraagt aan de sfeer van uw tuin en woning. (Sfeer)foto’s van tuintegels en bestrating geeft u een vertekend beeld van het product. Wij vinden het van belang dat uw keuze ook daadwerkelijk matcht bij uw woning en tuin. Door lichtinval en droog/ nat weer is het niet mogelijk een tegels op de juiste wijze in beeld te brengen middels een foto. Wij raden het daarom van harte aan, om bij ons langs te komen en de sfeer van uw keuze op de juiste wijze te proeven.
Neem eens een monstertegel mee en bekijk of uw keuze ook daadwerkelijk bij uw woning past.
 
U bent van harte welkom!

Wij kiezen voor kwaliteit

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Waardoor ze op de juiste wijze verwerkt kunnen worden. Zo zijn onze producten; maatvast (gerectificeerd), anti slip en kleurvaster dan B-keus varianten. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden. Wij staan volledig achter onze producten.

Bekijk onze projecten

En laat u inspireren!
Inspiratie
}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur

Zaterdag
09.00 – 16.00 uur

Adres

Dalemsedijk 13
5521 RM Eersel

E-mailadres

info@tegeltuineersel.nl

Telefoonnummer

+31 (0) 630375184